
Česká klasika s moderním twistem s šéfkuchařem
4.5/5
4 hod.
Rezervace
Od techniky krájení až po harmonii chutí
Cooking Class je unikátní a zábavný kulinářský zážitek vedený šéfkuchařem Ondřejem Molinou, který má zkušenosti z michelinských restaurací. Zažijte pár hodin v profesionální kuchyni, vychutnejte si tapas, skvělé drinky, vlastní menu a odneste si recepty i dárek!



Další fotky
Co je v ceně?
Co můžete přizpůsobit?
Důležité informace
Jak správně používat nůž a kuchyňské náčiní
Ovládnete základy kuchařských technik včetně správného krájení a manipulace s nástroji.
Jak vybírat a kombinovat suroviny
Naučíte se rozpoznávat kvalitní ingredience a kombinovat chutě, aby každé jídlo bylo nezapomenutelným zážitkem.
Příprava klasické české kuchyně s moderním twistem
Naučíte se, jak se dá česká klasika připravit jinak.
Multitasking a kreativní přístup v kuchyni
Zlepšíte si své organizační schopnosti a naučíte se efektivně pracovat v týmu, zatímco si užijete kulinářskou kreativitu.
Místo konání
Kostelní 1300/44
Praha 7-Holešovice
170 00
Národní zemědělské muzeum