
Česká klasika s moderním twistem s šéfkuchařem
4.5/5
4 hod.
Rezervace
Od techniky krájení až po harmonii chutí
Cooking Class je unikátní a zábavný kulinářský zážitek vedený šéfkuchařem Ondřejem Molinou, který má zkušenosti z michelinských restaurací. Zažijte pár hodin v profesionální kuchyni, vychutnejte si tapas, skvělé drinky, vlastní menu a odneste si recepty i dárek!



Další fotky
Co je v ceně?
Co můžete přizpůsobit?
Důležité informace
Jak správně používat nůž a kuchyňské náčiní
Ovládnete základy kuchařských technik včetně správného krájení a manipulace s nástroji.
Jak vybírat a kombinovat suroviny
Naučíte se rozpoznávat kvalitní ingredience a kombinovat chutě, aby každé jídlo bylo nezapomenutelným zážitkem.
Příprava klasické české kuchyně s moderním twistem
Naučíte se, jak se dá česká klasika připravit jinak.
Multitasking a kreativní přístup v kuchyni
Zlepšíte si své organizační schopnosti a naučíte se efektivně pracovat v týmu, zatímco si užijete kulinářskou kreativitu.
Místo konání
Kostelní 1300/44
Praha 7-Holešovice
170 00
Národní zemědělské muzeum. Pokud si přejete teambuilding uspořádat na jiném místě, prosím během dokončování předběžné rezervace změňte adresu lokality. Při změně adresy se může konečná cena lišit. Finální kalkulaci Vám zašleme současně s potvrzením termínu.